065-588-533, 052-225-755 domdrinic@yahoo.com

Kontakt

Dom Drinić Prijedor

Idealno mjesto za osobe starije životne dobi

50

soba

50 soba koje su raspoređene u tri sprata, sobe su opreljene modernim namještajem prilagođenim korisniku, imamo TV u sobama, wi-fi, sobe sa kupatilima, specijalna kupatila za osobe polupokretne ili nepokretne, lift,

40+

zadovoljnih korisnika

imamo sopstvenu kuhinju sa velikom trpezarijom, posebne sobe za osoblje, velike dnevne boravke gdje korisnici mogu da se upoznaju i druže, u sklopu dnevnog boravka imamo mini biblioteku gdje mogu da čitaju, sanitetsko vozilo koje služi za potrebe naših korisnika, sopstvenu kotlovnicu na pelet (podno grijanje), odvojene sobe za pušače.

Dom za stara lica Drinić Prijedor

Smješteni smo na lokaciji nekadašnjeg Celpaka, udaljenosti od 1 kilometar od centra grada Prijedora.

  • U sklopu doma nalazi se veliko dvorište, staza za šetnju kao i klupe na kojima korisnici mogu da provode vrijeme u zavisnosti od njihovih potreba.
  • Naš tim se sastoji od profesionalno edukovanog osoblja koje pored 24-časovne zdravstvene njege, takođe pruža toplinu, ljubav i razumijevanje što je od velikog značaja za naše korisnike.
  • Cijene se kreću od 800 km (za pokretne korisnike) pa naviše, u zavisnosti od potreba i stanja korisnika.
  • Naš cilj je da pratimo svjetske standarde i da se svakodnevno usavršavamo u profesionalnom smislu, poboljšanju kvaliteta usluga, izgradnji doma, da bi naši korisnici uživali naše usluge, a njihove porodice bile spokojne i sigurne da su u sigurnim rukama i na najboljem mjestu za njih.
Kontaktirajte nas